...

Suomalainen Treidaus

Nykyisin treidaajille löytyy todella valtavasti valinnanvaraa netistä ja suurin osa kaupankäynnin alustoista on myös todella laadukkaita, sekä myös helppoja käyttää. Meille suomalaisille treidaajille kuitenkin on… (jos ei se tärkein, niin kuitenkin miellyttävä asia) jos valuuttakauppaa voi käydä sillä omalla äidinkielellään, eli suomella. Kaikeksi onneksi nykyisiltä markkinoilta löytyy myös suomalaisia ja suomen kielellä toimivia treidaus alustoja jo ihan kohtuullinen määrä. Niitä kaikkia myös yhdistää sellainen seikka, että ne ovat varsin laadukkaita ja ehdottoman turvallisia käyttää, joten senkin puolesta ne ovat hyvä valinta.

Koska meidän tavoitteemme on auttaa treidaajaa (joko aloittelevaa tai jo asiaa enemmän harrastanutta) saamaan lisätietoa sekä hyviä vinkkejä omaan treidaamiseensa, olemme koonneet lukijoillemme listan suomenkielisistä kaupankäyntipaikoista. Eli arvostelemme ja esittelemme kyseiset kaupankäynnin alustat niin että niistä on helppo valita itselleen se parhaiten sopiva paikka, jossa voi käydä kauppaa selvällä suomen kielellä.

Suomalainen kryptotreidaus

Coinmotion on ihka-aito suomalainen kryptoalusta, jonka luona voit ostaa, myydä eli treidaa virtuaalivaluuttoja sekä paljon muuta.