...

IC Markets

Mikä IC Markets oikein on? IC Markets on Australialaista alkuperää oleva kaupankäyntialusta, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Tätä nykyä se kuitenkin toimii maailmanlaajuisesti, tarjoten treidaajille ympäri maailmaa laadukkaan ja turvallisen alustan monipuoliseen kaupankäyntiin. Sen toiminta on myös todella turvallista, sillä sitä valvoo ASIC eli Australian Securities and Investments Commission.

Miten IC Markets oikein toimii ja kenelle se sopii?

IC Markets alustalta löytyy kaiken kaikkiaan myös huimat 14 eri keilivaihtoehtoa, mutta ainakaan toistaikseksi siellä ei ole tarjolla Suomen kieltä. Suomalainen treidaaja voi kuitenkin asioida ja tehdä kauppaa kyseisellä sivustolla helposti englannin kielellä. IC Market kaupankäyntialustan pääperiaatteet ovat myös useimpia treidaajia mielyttäviä, eli kyseinen alusta on tekemään toiminnastaan luotettavaa, rehellistä, reilua, vastuullista, joustavaa, innovatiivista ja hyvin hallinnoitua. Nämä ovatkin niitä syitä miksi siitä on tullut yksi suosituimmista kaupankäynninalustoista.

Sivusto itsessään on myös todella informatiivinen, eli treidaaja voi tutustua sekä IC Marketsin omaan tarinaan ja historiaan, mutta tämän lisäksi myös hyödyntää sivuilta löytyvää opetusmateriaalia. Erilaiset kaupankäynnin työkalut myös auttavat minimoimaan riskejä ja laatimaan toimivia strategioita. Kannattaa myös tutustua sivuilta löytyvään markkina-analyysi blogiiin, jossa käsitellään todella mielenkiintoisia aiheita, jotka ovat myös treidaajan kannalta äärimmäisen hyödyllistä tietoa.

Treidaus IC Markets kaupankäyntialustalla

Sivustolle rekisteröityminen on helppoa, eli ihan ensimmäiseksi treidaajan tulee täyttää sivuilta löytyvään lomakkeeseen omat henkilö-ja yhteystietonsa. Tämän jälkeen tili vahvistetaan ja välittömästi tämän jälkeen tili on valmis käytettäväksi. IC Markets tarjoaa myös monien muiden alustojen tapaan mahdollisuuden harjoitella ensin kätevää demotiliä käyttäen. Se onkin hyvä idea, ainakin sellaisessa tapauksessa jos treidaaminen on vielä uusi asia jota ollaan opettelemassa.

IC Marketsin kauapankäyntivälineiden määrä on myös vaikuttava, eli kauppaa voi käydä sekä kryptovaluutoilla (10), eri valuuttapareilla (60 eri paria), osakkeilla (120+), joukkovelkakirjoilla, indekseillä (17) ja monilla muilla tuotteilla. IC Markets tukee MetaTrader4 ja MetaTrader5 alustoja, mutta tämän lisäksi kauppaa voi myös käydä mobiililaiitteilla. Sovellus on saatavilla sekä iOS kuin Android laitteille. IC Markets Forex  ja kryptovaluutta markkinat ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa arkipäivisin.