...

Fibo Group

Fibo Group

Mikä Fibo Group oikein on? Fibo Group kaupankäynnin alusta on alunperin Kyproslainen yritys, joka toimii CySEC:n alaisuudessa. Fibo Group on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998, elikkä toiminta vuosia on plakkarissa jo varsin mukava määrä. Se on osa Fibo Group Holdings Ltd yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Kyproksella. FiboGroup on kuitenkin rekisteröity Brittiläisille Neitsytsaarille ja sillä on myös toimistoja esimerkiksi Singaporessa, Moskovassa, Munchenissa, Wienissä ja Shanghaissa.

FiboGroupilla on tarjota omille asiakkailleen neljä erityyppistä kaupankäyntialusta tiliä ja niissä jokaisessa on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Sanomattakin on selvää että osa niistä soveltuu paremmin aloitteleville treidaajille ja osa taas kokeneemmille…jopa ammattimaisesti treidaaville. FiboGroup on myös luottanut toiminnassaan kahteen ehkä suosituimpaan kaupankäynnin alustaan, elikkä MT4 sekä MT5-alustoihin. Kummaltakin näiltä…MT4 sekä MT5 löytyvätkin kaikki tarvittavat työkalut onnistuneeseen ja miellyttävään treidaus kokemukseen.

FiboGroupilla on myös tarjota omille asiakkailleen hyvin toimiva ja varsin joustavasti tavoitettavissa oleva asiakastuki, johon voikin ottaa yhteyttä jopa 24 tuntia vuorokaudessa. Yhteydenottotapoja ovat LiveChat, puhelinyhteys, sähköposti ja jopa faksi. Eräs asia kuitenkin jota FiboGroupilla ei ole kovinkaan paljon valikoimissaan… on erilainen opetusmateriaali treidaamisen saloihin. Eli sellaiset uudet treidaajat jotka toivovat löytävänsä omalta kaupankäynninalustaltaan myös runsaasti video tutoriaaleja tai muuta opetusmateriaalia joutuvat ehkä hieman pettymään. Muuten FiboGroupin sivusto on kuitenkin todella selkeä ja helppo käyttää eikä rekisteröityminenkään vie liian kauan aikaa.

Treidaus Fibo Group alustalla

Heti Fibo Group sivulle saavuttuaan treidaaja näkeekin kaksi eri painiketta joissa on vaihtoehtoina avata joko demotili, taikka oikea tili heti kättelyssä. Jos kyseessä on aloitteleva treidaaja voi demotilin avaaminen olla hyvä vaihtoehto, sillä siellä pääsee harjoittelemaan kaikessa rauhassa treidaamisen saloja ja kun on valmis… voi siirtyä tekemään kauppaa oikealla tilillä.

Myös oikean tilin avaaminen on varsin helppoa ja treidaajan tuleekin vain valita pudotusvalikosta oma maansa, nimi, sähköposti sekä puhelin numero. Tämän jälkeen klikkaamalla “Open account”- painiketta hän siirtyy eteenpäin ja pääsee aloittamaan treidaamisen. Tilin avaaminen tälle alustalle ei siis todellakaan vie kauan aikaa ja myös aloitteleva treidaaja pääsee varsin nopeasti FiboGroupilla mukaan kaupankäynnin jännittävään maailmaan.

Fibo Group kokemuksia

Kieli valikosta Fibo Groupilla ei löydy suomen kieltä, mutta jos Saksa, Italia, Espanja, Puola, Kiina, Englanti, Arabia tai Venäjä taittuvat ei hätä ole tämän näköinen.
Valuuttakaupankäynnissä Fibo Groupilla on tarjolla jopa 42 valuuttaparia. Myös talletusten tekeminen, sekä nostot sujuvat tällä treidausalustalla varsin nopeasti, helposti sekä totta kai turvallisesti. Sivulta löytyy myös varsin runsaasti muutakin mielenkiintoista materiaalia, kuten erilaisia analyyseja sekä uutisia, joihin tutustumalla treidaaja voikin saada itselleen tarpeellista lisätietoa. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kaupankäynnin alusta, jossa on runsaasti kohteita, hyvin toimiva asiakastuki sekä homma toimii kokonaisuudessaan juuri kuten pitääkin.