...

FBS

Mikä FBS oikein on? FBS on kaupankäyntialusta, joka tarjoaa monipuolisen markkinapaikan useilla eri kaupankäynninvälineillä. Se on alkuperältään Kyproslainen yritys ja se tarjoaa palvelujaan maailmanlaajuisesti sekä ammattimaisille kuin osa-aikaisille treidaajille. Kyseinen alusta onkin toiminut markkinoilla jo reilut kymmenen vuotta, joka myös omalta osaltaan kertoo siitä että sen toiminta on vakiintunutta ja luotettavaa. FBS ei ainakaan vielä ole ottanut kielivalikoimiinsa Suomen kieltä, vaan suomalaisten treidaajien täytyy asioida siellä ainakin toistaiseksi englanniksi. FBS toimii Cyprus Securities and Exchange Comissionin (CySEC) myöntämän lisenssin alaisuudessa.

Miten FBS oikein toimii ja kenelle se sopii?

FBS sopii siis sekä ammattimaisille kuin myös treidausta harrastaville. Sen tarjoama kaupankäyntivälineiden määrä on monipuolinen, sisältäen esimerkiksi eri valuuttapareja, kryptovaluuttoja ja eri metalleja. Aloitteleva treidaaja voi myös harjoitella ensin kätevän demotilin avulla, joka opastaa helposti treidauksen maailmaan. FBS toimii loistavasti myös mobiililaitteilla ja se tarjoaa ladattavan sovelluksen sekä iOS, Windows ja Android laitteille. Monia treidaajia on myös ilahduttanut FBS:n mahdollistamat todella nopeat rahansiirrot.

FBS tarjoaa myös todella runsaasti erilaisia työkaluja menestyksekkääseen treidaukseen. Niitä hyödyntämällä treidaaja voikin minimoida riskit varsin hyvin, sekä tämän lisäksi laatia toimivia treidaus strategioita. Treidaajan kannattaa myös tutustua sivuilta löytyvään video tutoriaaleihin, treidaajan vinkkeihin sekä Forex ohjekirjaan.

Treidaus FBS kaupankäyntialustalla

Rekisteröityminen FBS alustalle on helppoa, sillä treidaajan tulee vain valita haluamansa tilityyppi kahdesta eri vaihtoehdosta. Niitä ovat Standard eli perustili ja Demo eli harjoittelutili. Tämän jälkeen täytetään omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä hyväksytään sivuston ehdot. Tili on siis valmiina käytettäväksi vain noin minuutissa.

Kun tili on avattu voi suunnata joko sivun opetusmateriaalin pariin tai vaihtoehtoisesti aloittaa heti kaupankäynnin. FBS myös tukee suosittua MT4 alustaa. Kyseisen kaupankäyntialustan sivusto on todella informatiivinen ja sieltä löytyy runsaasti tietoa kaikesta mahdollisesta treidaamiseen liittyvästä. Jos kuitenkin haluttua tietoa ei löydy, voi myös niin halutessa olla yhteydessä FBS asiakastukeen, johon saa yhteyttä helposti sekä live chatin, sähköpostin kuin myös puhelimenkin välityksellä. Asiakastuki palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä.