...

Bitcoin ja vuosi 2019!

Vuosi 2019 on nyt polkaistu käyntiin ja tässä artikkelissa pohdiskelemme hieman sitä, että mitä Bitcoineille kuuluu nyt kuluvana vuonna. Vuosi 2019 on vasta ihan alussa, eli pystymme vain arvioimaan Bitcoinien tämänvuotista tilannetta ja kehitystä, mutta kaikeksi onneksi sekin on tehtävissä erilaisten markkina-analyysien avulla.

Kuten moni tietää, vuosi 2018 ei suinkaan ollut se kaikkein helpoin Bitcoin virtuaalivaluutalle. Viime vuonna virtuaalivaluuttojen huima kasvu nimittäin laski kuin lehmän häntä ja moni Bitcoineihin sijoittanut henkilö varmastikin pettyi. Täysin huono viime vuosi ei kuitenkaan ollut, siihen liittyi paljon hyvääkin ja kerrommekin nyt sekä niitä miinuksia kuin myös plussia viime vuodesta ja Bitcoinista.

Mitä vuosi 2019 tuo tullessaan Bitcoin virtuaalivaluutalle? Bitcoin kolikot vuonna 2019

Meidän arviomme on se, että mitä luultavammin vuosi 2019 tulee olemaan Bitcoineille hieno vuosi, sillä taas on opittu vanhoista virheistä ja tämän lisäksi myös Bitcoinien arvo liikkuu varmasti vuonna 2019 hieman terveemmällä pohjalla kuin mitä se oli sen huippuvuosina.

Aiemmin Bitcoineista puhuttiin sataprosenttisen turvallisina ja olikin suuri järkytys, kun vuonna 2018 hakkerit onnistuivat pariinkin kertaan murtautumaan kryptovaluuttapalveluihin. Luonnollisesti tämä aiheutti paitsi taloudellisia tappioita, niin tämän lisäksi myös ihmisten mielissä Bitcoin virtuaalirahan turvallisuus ei enää ollut samalla tasolla.

Kuitenkin näistä on otettu oppia ja hakkereiden onkin entistä vaikeampi päästä murtautumaan Bitcoin- eli virtuaalivaluuttapalveluihin. Myös Bitcoinin jatkuva laskusuhdanne vuonna 2018 oli monille yllätys, mutta tämän lisäksi se myös loi niille terveempää pohjaa. Tällä tarkoitan siis sitä, että kun Bitcoin kupla niin sanotusti puhkesi, niin kryptovaluutta huumassa mukana olleet intoilijat jättivät leikin kesken ja jäljelle jäivät sellaiset sijoittajat, jotka osaavat ajatella myös kryptovaluuttoja pidemmän aikavälin sijoituksena. Äkkirikastumista havittelevat henkilöt jättivät leikin siis kylmästi kesken.

Bitcoin markkinat ovat tervehtyneet!

Tämä voi kuitenkin olla meidän mielestämme vain ja hyvä asia Bitcoinin kannalta, sillä markkinoiden tervehtyminen ja minkä tahansa sijoituskuplan puhkeaminen voi olla laajemmin asiaa tarkasteltuna hyvä asia. Vuosi 2019 tulee siis mitä luultavammin olemaan kaikkien kryptovaluuttojen osalta, mutta myös Bitcoinin osalta hieno. Luonnollisesti nimittäin myös teknologia kehittyy suurin harppauksin jatkuvasti ja tästä syystä edellä mainitut turvallisuus, kuin myös kryptovaluuttojen kehityskin tulevat jatkamaan huimaa kasvuaan.

Bitcoin täyttää vuonna 2019 kymmenen vuotta!

Vuosi 2019 on myös siinä mielessä mielenkiintoinen vuosi Bitcoinin kohdalla, että tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä kuin Bitcoin kehitettiin. Mystinen Satoshi Nakamoto louhi nimittäin 3. tammikuuta 2009 ensimmäisen lohkon Bitcoin verkossa. Bitcoin on todella mielenkiintoinen monestakin syystä, sillä ensinnäkin sen kehittelijä/kehittelijät ovat edelleenkin mysteeri. Heistä tiedetään vain se, että he käyttävät nimeä Satoshi Nakamoto.

Tämän lisäksi moniko tietää sellaista mielenkiintoista faktaa, että Bitcoin oli alun perin kehitetty niin sanotuksi sodan julistukseksi korruptoitunutta talousjärjestelmä vastaan. Tästä huolimatta siitä tuli suhteellisen nopeasti osa talousjärjestelmää ja niin sijoittajat kuin nykyisin perus kuluttajatkin ottivat sen omakseen. Tämä ei ehkä ollut se ensimmäinen tavoite silloin kun Bitcoin virtuaalivaluuttaa kehiteltiin, mutta hyvin pian sen mukanaan tuomat edut huomattiin.

Vuonna 2018 saatiin huima määrä lisää Bitcoin automaatteja! Bitcoin logo

Vaikka viime vuosi ei siis ollutkaan mikään voitokas Bitcoinin kohdalla, niin tästä huolimatta vuonna 2018 tapahtui kuitenkin paljon mullistavia asioita Bitcoinien kohdalla. Yksi näistä on esimerkiksi se, että Bitcoin automaatit jopa kaksinkertaistuivat määrältään. Varmasti moni onkin jo nähnyt Bitcoin automaatin ja vuonna 2019 ne tulevat varmasti myös lisääntymään.

Pikkuhiljaa mystisestä kryptovaluutasta on siis tulossa normaali ja kuluttajien yleisessä käytössä oleva valuutta. Kun virtuaalivaluutoista puhutaan, niin hyvä kysymys vuoden 2019 kohdalla on myös se, että tuleeko Bitcoin edelleen vuonna 2019 pitämään ykköspaikkansa. Tästä on olemassa monenlaisia arvioita ja ne todellakin ovat vain ja ainoastaan arvioita, sillä virtuaalivaluuttojen kohdalla ennusteita on hyvin vaikea tehdä.

Vuosi 2019 tulee olemaan mielenkiintoinen kryptovaluuttojen kohdalla!

Tämä siitä syystä, että kryptomarkkinointiin vaikuttaa todella monta asia yhdellä kertaa. Yksi näistä on mahdollinen markkinoiden manipulointi. Jotkut treidaajat ovat myös pyrkineet tekemään valuutoista teknisiä analyysejä, muuttaa valitettavasti ne eivät ainakaan vielä ole olleet kovinkaan paikkaansa pitäviä, sillä erilaisilla trendilinjoilla ei ole ainakaan vielä ollut oikeastaan minkäänlaista merkitystä kryptovaluutta markkinoilla.

Jäämme siis odottelemaan että mitä alkanut vuosi 2019 tuo Bitcoinien ja muidenkin kryptovaluuttojen osalle? Ihan varmasti pääsemme taas jännityksellä seuraamaan uutisia niihin liittyen ja toivotaan että tänä vuonna ne olisivat parempia kuin viime vuonna!