...

Thinkorswim

Thinkorswim

Mikä Thinkorswim oikein on? Thinkorswim on yksi maailman parhaista valuuttakauppa-alustoista, eli treidausalustoista. Tämä kyseinen kaupankäyntialusta mahdollistaa treidaajalle monipuolisen kaupankäynnin ja samalla tärkeimpien ajankohtaisten hintataulukoiden seuraamisen reaaliajassa. Thinkorswim tarjoaakin jopa ammattilaisille soveltuvia analysointi palveluja, sekä runsaan määrän erilaisia kaavioita ja treidaustyökaluja omille asiakkailleen. Thinkorswim aloitti toimintansa alunperin vuonna 1999, eli toiminta vuosiakin on jo ihan mukavasti plakkarissa. Sillä onkin ollut tavoitteena luoda huippulaatuinen kaupankäynnin alusta kaikille innokkaille treidaajille, mutta samaan aikaan myös opastaa ja kouluttaa uusia ja aloittelevia treidaajia parhaansa mukaan. Jossa se onkin onnistunut varsin hyvin mielestämme. Thinkorswimin pääkonttori sijaitsee Chicagossa, mutta sillä on myös toimistoja New Yorkissa ja muissa Yhdysvaltojen kaupungeissa.

Treidaus Thinkorswim alustalla

Thinkorswimillä kaupankäynnin aloittaminen on myös varsin helppoa ja heti etusivulta treidaaja löytääkin painikkeen josta hän voi avata itselleen uuden tilin… jos hänellä sellaista ei vielä siis satu olemaan. Sivulta löytyy myös helposti oikeasta alalaidasta Live chat palvelu, jossa apu on jatkuvasti tarjolla… eli jos tuntuu että esimerkiksi tilin avaamisessa on jotakin ongelmia, on helppoa klikata Live chat ikkuna auki ja kysäistä nopeasti neuvoa . Thinkorswim alustalla sekä tilin luominen kuin myös kaupankäynnin aloittaminen ovat siis todella helppoja juttuja ja kaiken kaikkiaan kyseinen kaupankäyntialusta onkin pyrkinyt tekemään treidaamisesta kaikille soveltuvaa. Thinkorswim on myös todella panostanut siihen että sen alusta on huippulaadukas sekä innovatiiviinen, jonka takia se onkin noussut niin suureen suosioon mitä se nykyisin on. Aivan lyömätön etu on myös se, että kaikki toiminnot ovat saatavilla sekä pöytäkoneella, läppärillä kuin myös mobiililaitteillakin. Tilin avaaminen Thinkorswimille on siis helppoa ja myös nopeaa, joten kynnys treidaamisen aloittamiseen kyseisellä kaupankäyntialusta on varsin pieni.

Thinkorswim kokemuksia

Thinkorswim on todella upea treidausalusta, jonka mobiiliominaisuudet ovat huippuluokkaa. Sivusto on selkeä ja soveltuu hyvin kaiken tasoisille treidaajille. Thinkorswimin erilaiset työkalut ja kaaviot ovat myös vertaansa vailla ja toisten treidausalustojen onkin hankala kilpailla sen valtavan valikoiman kanssa. Tarjolla on myös hyvät tukipalvelut, elikkä ongelmien tai minkä tahansa kysymysten eteen tullessa asiakas voikin ottaa helposti ja nopeasti yhteyttä siihen ja apu löytyy aivan varmasti. Kaiken kaikkiaan loistava kaupankäynnin alusta, eikä todellakaan ole mikään ihme että se on valittu vuoden 2017 parhaimmaksi sellaiseksi.