...

Scallop

Scallop treidaa

Tämä kryptotreidaamiseen erikoistunut alusta, on turvallinen ja luotettava kaupankäyntialusta treidaajille. Scallop on FCA:n (Financial Conduct Authority) hyväksymä pankkiekosysteemi sijoittajille, jotka haluavat nopean ja tehokkaan tavan hallita fiat-valuuttaa ja kryptoja samanaikaisesti. FCA on Yhdistyneen kuningaskunnan rahoitusalan sääntelyelin, jonka kotipaikka on Iso-Britannia.

Scallop Exchange on Scallop Groupin omistama, johtava keskitetty pörssi. Se mahdollistaa spot-, marginaali-, futuuri- ja velkarahakaupan yhdellä halvimmista Spot- ja Futures-komissioista. Scallop Groupilla on lähes kymmenen kappaletta maailmalaajuista krypto- ja rahoituspalvelulisenssiä. Tutustutaanpa lisää Scallopiin ja sen toimintaan.

Scallop lyhyesti

Scallop-alusta on vankka kaupankäyntialusta, joka yhdistää tehokkaasti hajautetut rahoituspalvelut pankkiominaisuuksiin, edistääkseen kryptovaluutan yleistä käyttöä arkikäytössä. Scallopin tavoitteena on tuoda digitaaliset palvelut jokaisen käyttöön. Alusta ei ainoastaan ​​tee kryptovaluutoista helpommin saavutettavia, vaan myös antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia nopeasti kasvavassa DeFi-ympäristössä.

Scallop-alusta on lisensoitu ja tarkkaan säännöstelty pankkilaitos, jolla on valikoimissaan runsas ja innovatiivinen määrä erilaisia pankkituotteita ja treidaamismahdollisuus. Se tarjoaa monin paikoin lisensoituja palveluitaan yli 1,5 miljardille asiakkaalle ympäri maailman. Scallopissa on kilpailijoihin verrattuna isona etuna se, että Scallopissa voi säilyttää yhdellä tilillä sekä fiat-rahaa että kryptovaluuttaa.

Scallopin historiaa

Kryptovaluuttojen syntyminen ja kehitys ovat järisyttäneet perinteistä finanssialaa suuresti ja kryptovaluuttojen käytön lisääntyminen on tuonut haastetta rahoituslaitosten alustojen kehittämiseen. Finanssialalla on tullut aika kehittää nopeasti monipuolisia, tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja maksualustoille, verkkolompakoille ja kryptolompakoille, kuin myös kaupankäyntialustoille.

2020-luku on suuren murroksen aikaa finanssimarkkinoilla, joka sai pontta vuonna 2019 jo kahden suurmiehen ansiosta. Scallopin ovat perustaneet vuonna 2019 Raj Bagadi ja Mindy Bejawn. Herrat ajattelivat, että jähmeä perinteinen finanssiala kaipaa muutosta ja useista eri alustojen ongelmista viisastuen ja oppia ottaen, he kehittivät jotain ennennäkemätöntä ja -kokematonta kryptovaluuttamarkkinoilla.

Bagadilla on maisterin tutkinto liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sekä talouskehityksen jatkotutkinto Oxfordin yliopistosta. Iso-Britanniassa hän on myös sertifioitu rahanpesun vastainen asiantuntija. Bejawnilla taas on peräti 40 vuoden kokemus kehityssuunnittelusta sekä PGC-sertifikaatti niin ikään Oxfordista. Bagadi toimii Scallopin toimitusjohtajana ja Bejawn operatiivisena johtajana. Scallop-projektin takana on noin neljäkymmentä talous- ja teknologia-alan ammattilaista.

Scallopin suosio kasvussa

Nykyiset alustaratkaisut koostuvat pääsääntöisesti yksittäisistä palveluista, jotka tarjoavat käyttäjille yhden ydinominaisuuden vuorovaikuttaakseen kryptomaailmassa. Tämän vuoksi käyttäjät joutuvat turvautumaan useampaan alustaan samanaikaisesti, mikä ei ole ideaali tilanne toimivien ja tehokkaiden rahoitusmarkkinoiden kannalta. Tällä hetkellä käyttäjät joutuvat käyttämään pörssialustoja on-/off-periaatteella ostaakseen tai muuttaakseen kryptonsa fiat-rahaksi ja päinvastoin.

Scallop tarjoaa tähän niin sanotun yhden luukun ratkaisun. Scallop-alustan avulla krypto- ja fiat-pankkitoiminnan maailma yhdistyy ja Scallopin kryptoystävällinen pankkiratkaisu on paras ratkaisu, joka yhdistää sekä kryptovaluuttateknologian että pankkitoiminnan. Scallop sisältää kaikkien aikojen ensimmäisen käyttöliittymän pankkitoiminnan ja DeFin välillä. Scallopissa on yksi tili, jolta kaikki hallinnointi onnistuu.

Lisäksi Scallop Exchange helpottaa fiat-rahan muuntamista kryptoiksi, jolloin käyttäjä voi ostaa ja myydä suosikkikryptojaan helposti. Scallop Pay mahdollistaa kyseisten transaktioiden suorittamisen.

SCLP kryptovaluutta suo monia etuja

Scallop-alustan voimanlähteenä on sen alkuperäinen kryptovaluutta ”Scallop Token”. Käyttäjät, jotka ovat ostaneet itselleen Scallop-tokenia (SCLP), voivat nauttia tietyistä eduista ja palkinnoista. Tilin avaaminen Scallopissa edellyttää käyttäjien panostamista SCLP-tokeneihin ja samalla tämä antaa heille 1 %:n kryptopalautuksen transaktioista.

Lisäksi SCLP-kolikolla voidaan maksaa transaktiomaksuja, vaihtomaksuja ja kuukausittaisia ​​hallinnointimaksuja. Krypto ikään kuin antaa maksutapaetua omistajalleen, joka on selvää säästöä pitkällä aikajänteellä ajateltuna.

Scallopin kryptovaluutan SCLP hintaennusteet (dollareissa)

SCLP:n hintaenusteen on katsottu sahaavan seuraavina vuosina pikku hiljaa ennätyslukemiina, koska Scallopin suosio ja käyttöaste ovat kasvaneet alati. Tässä asiantuntijoiden laatimat arviot hintaennusteesta vuosille 2024‒2030:

 1. -24, vuotuinen alin 0,145429 dollaria, vuotuinen huippu 0,384649 dollaria
 2. -25, vuotuinen alin 0,325544 dollaria, vuotuinen huippu 1,312264 dollaria
 3. -26, vuotuinen alin 0,362151 dollaria, vuotuinen huippu 0,600276 dollaria
 4. -27, vuotuinen alin 0,380078 dollaria, vuotuinen huippu 0,942681 dollaria
 5. -28, vuotuinen alin 0,820585 dollaria, vuotuinen huippu 0,926985 dollaria
 6. -29, vuotuinen alin 0,885456 dollaria, vuotuinen huippu 1,668900 dollaria
 7. -30, vuotuinen alin 0,943034 dollaria, vuotuinen huippu 1,193621 dollaria

Scallopin hintaennuste näyttää maallikon silmään oikein hyvältä, ja vielä paremmalta kuulostaa kun todetaan, että vuoteen 2025 mennessä SCLP saattaa nousta nykyisestä arvostaan lähes 685 %. Vuoteen 2030 mennessä tuo hintaennuste saattaa oikeasti olla mitä tahansa, jos tämä nousukiito pysyy suotuisassa vauhdissaan lähivuosien aikana.

SCLP:n pahimmat kilpailijat kryptovaluuttamarkkinoilla lienevät tunnetuimmat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) ja Solana (SOL).

Tuotteet Scallop-alustalla

Scallopin tavoitteena on tuoda ratkaisut ongelmiin, joita tavalliset kryptovaluutan käyttäjät kohtaavat päivittäin kryptovaluuttamarkkinoilla. Scallop onkin tuonut markkinoille hurjan määrän tuotteita, joista on taatusti hyötyä käyttäjille jotka haluavat treidaa kryptoilla.

Scallop-alustalta löytyvät muun muassa:

 1. Scallop Banking Accounts – GBP/EUR pankkitilit yksityiskäyttöön
 2. GBP/EUR pankkitilit yrityskäyttöön ‒ Scallop Business Accounts
 3. Virtuaaliset ja fyysiset pankkikortit tileille ‒ Scallop Cards
 4. Tuotteiden maksu käyttämällä Crypto/DeFi kryptoja ‒ Scallop Pay
 5. Usean valuutan fiat-lompakot säilytykseen ja kulutukseen ‒ Scallop usean valuutan lompakot
 6. Mahdollisuus lähettää fiat-rahaa kenelle tahansa kaikkialla maailmassa ‒ Scallop Money Transfer
 7. Paikka, jossa kryptovarat voidaan muuntaa fiatiksi ja päinvastoin ‒ Scallop Exchange

Nämä kaikki yllä mainitut edut ja ratkaisut eivät ainoastaan mahdollista maallikoille käyttää kryptovaluuttoja jokapäiväisiin asioihin, vaan tarjoaa mahdollisuuden yrittäjille yhdistää eri valuutat toimintansa keskiöön. Fintech-työkaluilla mahdollistetaan rahoitusmarkkinoiden kaipaamaa murrosta ja luodaan mahdollisuuksia yksityishenkilöille ja yrityksille suorittaa transaktioita asianmukaisesti, mutta monipuolisesti.

FAQ ‒ Usein kysyttyä Scallopista

Lopuksi vastaamme neljään kysytyimpään kysymykseen Scallopiin liittyen.

Onko Scallop huijaus?

Ei ole. Scallop toimii täysin laillisesti ja omaa vankan luottamuspohjan viranomaisilta toiminnalleen. Alusta on lisensoitu monella eri lisenssillä ja se on aktiivisessa käytössä sekä ykistyishenkilöillä että yrityksillä.

Soveltuuko Scallop suomalaisille sijoittajille?

Kyllä, koska se on täysin laillisesti toimiva, iso toimija kryptovaluuttamarkkinoilla. Scallopilla on vahva perusta kaikissa toiminnoissaan ja sen tulevaisuus näyttää kaikkien tutkimusten ja analyysien valossa lupaavalta.

Onko Scallop (SCLP) hyvä sijoitus?

Perustuen kaikkiin Scallopin markkinalukuihin, kryptovaluutta on tällä hetkellä oikein potentiaalinen sijoituskohde. Scallopin keskihinnan uskotaan ylittävän tänä vuonna (2023) 0,26 dollaria. Pikän aikavälin ennusteiden mukaan SCLP:n hintaennuste tulisi nousemaan useita satoja prosentteja.

Toimiiko Scallop vastuullisesti kryptovaluuttamarkkinoilla?

Kyllä toimii. Scallop toimii tarkan sääntelyn alaisena. Se on valtuutettu, lisensoitu, säännelty ja turvallinen alusta sekä yrityksille että yksityishenkilöille transaktioiden suorittamiseen ja treidaamiseen. Scallop-alustalla on huikea määrä erilaisia tuotteita kaikkien tarpeisiin ja mahdollistaa sekä fiat-rahan että kryptojen samanaikaisen käytön.