...

Plus500

Mikä Plus500 oikein on? Plus500 on kaupankäyntialusta, jossa voi käydä kauppaa CFD-kauppaa osakkeilla, indekseillä, valuutoilla sekä myös kryptovaluutoilla. Plus500 toimi myös suomenkielellä, jonka takia se on myös mitä oivallisin valinta suomalaiselle treidaajalle. Plus500 kaupankäyntialustan taustalta löytyy Iso-Britanniassa sijaitseva yhtiö Plus500 UK Ltd. joka on myös Ison-Britannian rahoitustarkastusviraston (FCA) valtuuttama ja säätelemä. Kyseessä on siis vakavarainen ja luotettava toimija.

Miten Plus500 oikein toimii ja kenelle se sopii?

Plus500 kaupankäyntialusta toimii maailmanlaajuisesti ja sen kielivalikoimasta löytyykin huikeat 31 eli eri kielivaihtoehtoa. Joukossa on siis myös oma äidinkielemme suomi, jonka takia Plus500 on siis mitä parhain valinta myös suomalaisille treidaajille. Edelleenkään nimittäin ei ole päivänselvää että kaupankäyntialusta ottaa kielivalikoimaansa myös suomen kielen. Plus500 on kuitenkin näin tehnt ja siitä isot plussat sille. Plus500 toimii myös mobiililaitteilla ja se tarjoaakin oman sovelluksen sekä iPhone/iPad, Android ja Windows laitteille.

Plus500 kaupankäyntialustalle rekisteröityminen on myös äärimmäisen helppoa sekä nopeaa ja se tarjoaa treidaajalle myös monipuolisen valikoiman kehittyneitä työkaluja ja erilaisia ominaisuuksia tilin hallintaan. Niitä ovat esimerkiksi rajahinta/ tappionpysäytys/ tippumisraja, taattu pysäytys, hälytykset hintaliikkeistä % – muutoksista ja treidaajien mielipidetiedoista. Plus500 on siis todella monipuolinen ja kattava alusta silloin, kun halutaan käydä menestyksekästä kauppaa osakkeilla, indekseillä, valuutoilla tai kryptovaluutoilla. Ennen varsinaisen kaupankäynnin aloittamista on myös niin halutessaan mahdollisuus harjoitella kätevän demotilin avulla.

Treidaus Plus500 kaupankäyntialustalla

Treidauksen aloittaminen on siis plus500 kaupankäyntialustalla todella helppoa ja nopeaa, mutta myös itse treidaamisesta on tehty mahdollisimman helppotajuista. Plus500 kaupankäyntialustan asiakkaalle annetaan myös mahdollisuus tutustua todella runsaaseen tietopakettiin, joka löytyy Plus500 verkkosivuilta. Siellä voi esimerkiksi lukea tarkempaa tietoa nostoista, kaupankäynnistä, tunnistusasiakirjojen toimittamisesta, sääntelystä, tilin avaamisesta, eri rahoitusvälineistä, kuluista ja veloituksista, talletuksista sekä tilin vahvistamisesta. Jos plus500 UKK-osio ei pysty vastaamaan treidaajan kysymyksiin, niin silloin kannattaa olla yhteydessä asiakastukeen, joka palvelee sekä live chatin kuin myös sähköpostinkin välityksellä.

Kuten aiemmin mainittiin, niin välineluokkia löytyy myös todella mallikkaasti, eli treidaaja voi valita kryptovaluutat, indeksit, valuuttakaupan, raaka-aineet, osakkeet, optiot sekä paljon muuta. Kiitosta Plus500 on saanut käyttäjiltään esimerkiksi siitä että sen käyttö koetaan todella helpoksi ja selkeäksi. Plus500 myös turvaa sivustonsa SSl-suojausmenetelmällä, joka varmistaa asiakkaan turvallisuuden joka tilanteessa. Tämän lisäksi se pitää myös asiakkaan varat erillisillä pankkitileillä, jonka takaa maksimaalisen turvallisuuden.