...

KuCoin

KuCoin

Mikä KuCoin oikein on? KuCoin.com on kryptovaluuttojen treidauspalvelu joka on perustettu Hong Kongissa ja sillä on tarjota omille asiakkailleen monia sellaisia etuja joita sen kilpailijoilla ei ole. Sellaisia ovat esimerkiksi se että sillä on tarjota markkinoiden laajin valikoima valuuttoja, uusia kryptovaluuttoja saadaan sen listoille jopa viikoittain ja että KuCoin Shares maksaa osinkoa treidaajalle!

HongKongista sen verran vielä, että se tunnetaankin yleisesti siitä että se toimii todella monen kryptovaluuttayhtiön kotipaikkana ja on varsinainen innovaatiokeskus mitä tulee kryptovaluuttoihin ja niiden uusiin tuuliin.

KuCoin aloitti siis toimintansa vuonna 2017 ja se saavuttikin startup-yritysten *unicorn-statuksen nopeammin kuin mikään muu yhtiö koskaan aiemmin. Tämä kertoo jotakin myös omalta osaltaan siitä, että minkälaista osaamista ja ammattitaitoa KuCoinin taustalta löytyy.

*Unicorn on siis arvoltaan miljardin dollarin arvoinen startup-yritys ja KuCoin saavutti tämän maagisen rajapyykin uskomattoman lyhyessä ajassa…eli alle neljässä kuukaudessa!

KuCoin on siis todella tunnettu ja suosittu kaupankäyntialusta ja yksi sen suurimpia vahvuuksia on myös ehdottomasti se että uusia kryptovaluuttoja lisätään sinne lähes päivittäin. Tämä onkin onnen omiaan lisäämään sijoittajien kiinnostusta KuCoinia kohtaan.

Treidaus KuCoin kaupankäyntialustalla

Tilin avaaminen KuCoin kaupankäyntialustalle tapahtuu todella helposti ja nopeasti. Sillä uuden treidaajan täytyy vain valita KuCoin sivun ylävalikosta Sign Up ja syöttää sähköpostisoitteensa ja salasansa. Tämän jälkeen aktivointilinkki löytyy sähköpostista ja tili on valmis.
Mutta kuten monilla muillakin kaupankäyntialustoilla, myös KuCoinilla on käytössään kaksivaiheinen autentikointi. Moni treidaaja tietääkin jo entuudestaan että tämä on vain ja ainoastaan seikka joka on tehty treidaajan turvallisuuden maksimoimiseksi, joten sitä ei kannata ihmetellä tai ajatella hidasteena.
Kaksivaiheista autentikointia varten treidaajan täytyy ladata puhelimeensa Google Authenticator apps – jos se ei vielä ole käytössä.
Google Authenticator apps on oltava ehdottomasti päällä kaikissa treidaajan kryptovaluuttapörsseissä ja sen ansioista kukaan ei voi kirjautua tilille eikä suorittaa kotiutusta ilman erillistä turvakoodia.

KuCoin ei tue lainkaan pankkisiirtoja tai luottokorttitalletuksia. Treidaajan täytyykin ensin esimerkiksi ostaa Bitcoineja vaikkapa Coinmotionista tai Coinbasesta. Kyseisiin palveluihin voi tallettaa rahaa pankkisiirrolla. Kun tämä on tehty, voi treidaaja siirtää ostamansa Bitcoinit KuCoin-tililleen ja aloittaa minkä kryptovaluutoiden ostamisen.

Myös talletusten tekeminen on helppoa klikkaamalla Assets-kohtaa valikossa. Tämän jälkeen treidaaja voikin tarkastella omia tietojaan, joista ilmenee esimerkiksi kaikkien treidaajan tilien kryptovaluuttojen saldo.

KuCoin kokemuksia

KuCoin on nykyisn yksi parhaiten ja juuri sijoittajan kannalta helpoiten toimivista pörsseistä. Onkin oikeastaan aika uskomatonta että vaikka kyseinen yritys on oikeastaan perustamisestaan alkaen ollut ihan huikeassa kasvuvauhdissa, on se silti onnistunut opitämään homman taitavasti kasassa ja palvelun erinomaisena. KuCoinilla käsittelyajat ovat myös todella lyhyitä, jonka takia kotiutusten ja talletusten tekeminen sujuu nopeaakin nopeammin.
KuCoinilla on myöstarjota omille asiakkailleen hyvin toimiva asiakaspalvelu, joka löytyy kätevästi sivuston ylävalikosta Help-linkin alta.

Yksi hauska ja hieman erilainen asia on myös se että todella usein kun KuCoin lisää listoilleen uuden kryptovaluutan, on tämän ympärille kehitelty joku pienimuotoinen kilpailu jossa siihen osallistuvat voivat voittaa itselleen palkinnoksi mitäpäs muutakaan kuin kyseistä kryptovaluuttaa. Varsin hauska ja erilainen tapa saada asiakkaat kiinnotuneiksi uusita kryptovaluutoista!