...

Kraken

Kraken

Mikä Kraken.com oikein on? Kraken on eurooppalainen huipputason kaupankäyntialusta, joka tarjoaa erilaisia mielenkiintoisia fiktioita bitcoinpareille.
Toinen Krakenin tarjoama ominaisuus on sen marginaalikauppa, sillä Kraken tarjoaa myös mahdollisuuden hyödyntää tilin saldoa tietyissä kaupankäynneissä.

Vuonna 2011 perustettu Kraken on yksi vanhimmista ja suosituimmista krypto-valuutan vaihtoalustoista jotka ovat tällä hetkellä edelleenkin käytössä. Kaupankäynti Krakenin kautta onkin rakennettu niin, että se on äärimmäisen turvallista treidaajan kannalta. Kraken tarjoaa myös tehokkaita kaupankäyntimahdollisuuksia lukuisissa eri valuutoissa. Bitcoin-Euro-kaupankäynnissä Kraken onkin ehdottomasti maailmanlaajuinen johtaja tänä päivänä.

Krakenin perusti sen nykyinen toimitusjohtaja Jesse Powell heinäkuussa 2011. San Franciscossa sijaitsevalla Krakenilla onkin merkittäviä saavutuksia omalla ansiolistallaan ja se on esimerkiksi palkittu useita kertoja toiminnastaan.
Kraken on siis yksi suosituimmista kansainvälisistä pörsseistä, ja se on saatavissa sekä Yhdysvaltojen, Kanadan, Japanin ja eri Euroopan maiden asukkaille todella monipuolisesti.
Tällä kyseisellä kaupankäyntialustalla on myös hyvä maine johtuen siitä, että sen toiminta on varmistettu äärimmäisen turvalliseksi jopa erilaisia nettihyökkäyksiä vastaan.

Treidaus Kraken.com kaupankäyntialustalla

Parhaiten Kraken tunnetaan Bitcoin ja Ethereumsa käteisvaroista (EUR ja USD), mutta sillä on myös tarjota laaja valikoima sekä fiat kuin myös kryptovaluuttoja omalla kaupankäyntialustallaan. Tarjolla on esimerkiksi seuraavanlaisia suosittuja krypto-valuuttoja: Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH) ja Tether (USDT).

Kraken mahdollistaa sekä talletukset kuin myös nostot CAD-, EUR-, GBP-, JPY- ja USD-rahastojen kautta, kun taas fiat-valuuttamaksu suoritetaan pankkisiirrolla. Niille käyttäjille, joilla on pankkitili Euroopan talousalueella, tuetaan myös SEPA-maksujärjestelmää.

Kraken-tilin avaaminen on varsin nopea ja helppo prosessi, sillä tili voidaan avata todella helposti seuraamalla sivuilta löytyvää kirjautumisprosessia. Tarvittavia tietoja rekisteröitymiseen ovat nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Kaikkien Kraken salasanojen on oltava vähintään 8 merkkiä pitkiä ja niiden tulee sisältää sekä kirjaimia, numeroita kuin myös erikoismerkkejä.

Tämän jälkeen uuden asiakkaan tulee klikata itsensä Valikko-välilehden Rahoitus-osioon ja valita sieltä itselleen mieluinen talletusmenetelmä.
Kun uudelle Kraken tilille on siirretty rahavaroja jonkun maksujärjestelmän kautta, voi kaupankäynti alkaa.
Klikkaa ”Kauppa” -välilehteä ja valitse ”Uusi tilaus”… täältä samasta paikasta voi myös valita valuutan jota haluaa ostaa, sekä halutun maksuvarauksen.
Kun uusi Kraken asiakas on syöttänyt haluamansa määrän ja valinnut joko markkinat tai rajatilauksen, voi hän napsauttaa vihreää vahvistuspainiketta vahvistaakseen ostoksen. Homma on siis varsin helppoa, mutta Kraken ei ehkä kuitenkaan ole se kaikkein paras kaupankäyntialusta aloittelevalle treidaajalle.

Kraken kokemuksia

Kraken.com toimii tällä hetkellä englanniksi ja japaniksi. Kuitenkin sivu on käytettävyydeltään varsin selkeä, jonka takia myös suomalainen treidaajaa pärjää siellä englannilla varsin hyvin. Edellä jo mainittu sivuille rekisteröityminen on myös todella nopea, joten senkään puolesta ei luulisi esiintyvän mitään ongelmia.

Omilla sivuillaan Kraken kertoo arvojensa perustuvan kolmeen perusprinsiippiin, jotka ovat:

Intuitiivisuus – Ammattitaito – Keskittyminen

Meidän mielestämme ja muiden treidaajien mielipiteitä ja kokemuksia lukiessa tuleekin hyvin pian selväksi että suurin osa treidaajista kokee Krakenin onnistuneen kaikissa edellä mainituissa. Ei siis ole mikään ihme että Kraken on noussut seitsemän toimintavuotensa aikana yhdeksi maailman suosituimmista treidausalustoista!