...
Siirry suoraan sisältöön
Treidaa » IQ Option

IQ Option

IQ Option

Mikä IQ Option oikein on? IQ option on aloittanut toimintansa vuonna 2013 ja se on lisensoitu CySEC:n toimesta. Tuo kyseinen lisenssi onkin eräänlainen luotettavuuden merkki rahoitusmarkkinoilla ja siksi myös jotakin sellaista joka kannattaa mainita. IQ option on myös tunnettu siitä, että se on sponsoroimassa maineikasta Aston Martin kilpailutiimiä. IQ option onkin muodostunut toimintavuosiensa aikana todella suosituksi treidaus alustaksi ja sen sivuilla käykin joka kuukausi jopa yli 100 miljoonaa kävijää. Myös se että IQ Option ilmoittaa selkeästi oman lisenssinsä kotisivuillaan, sekä myös muut yritystiedot…. kertoo paremmin kuin tuhat sanaa, että kyseinen yritys on luotettava ja asianmukaisesti hommansa hoitava. Yrityksen virallinen nimi on IQ Option Europe Ltd ja se on alun perin Kyproslainen yritys.

Treidaus IQ Option kaupankäyntialustalla

Itse treidaamisen aloittaminen IQ Option kaupankäyntialustalla on varsin helppo homma, sillä heillä on myös tarjota uusille treidaajille todella kätevä demotili, jossa uusi treidaaja voi harjoitella rauhassa ja ilman pelkoa omien rahojen menetyksestä. IG Optionilla minimitalletus treidaamisen aloittamiseksi on 10 euroa, joten mukaan pääsee todella pienellä alkupääomalla. Sivut myös toimivat helposti ja selkeästi ja sopivat siksi erinomaisesti myös aloittelevalle treidaajalle. Eräs treidaajia ilahduttava asia on myös varmasti se, että IQ Optionilla kotiutukset tapahtuvat todella nopeasti, eli jopa alle 24 tunnin sisällä.

Myös sellainen seikka, että tämä kyseinen yritys on yksi markkinoiden luotettavimpia ja suurimpia toimijoita binäärioptio markkinoilla nostaa pisteitä monen treidaajan silmissä.

IQ Optionilla treidaamisen aloittaminen on siis todella helppoa ja tarjolla onkin jopa reilut viisisataa eri sijoituskohdetta, kuten esimerkiksi valuutta pareja, kansainvälisiä osakeindeksejä, yksittäisten yhtiöiden osakkeita, sekä arvometalleja.
IQ Option kaupankäyntialusta on myös todella upeasti kehitetty ja se onkin saanut useita palkintoja siitä, että se on todella käyttäjäystävällinen. IQ Option toimii luonnollisesti myös loistavasti ja ilman ongelmia mobiilissa. IQ Option:issa on myös sellainen loistava ominaisuus, että avatessaan demotilin, treidaaja voi jatkossa todella helposti muuttaa sen oikeaksi tiliksi vain tallettamalla rahaa. Tehtyään näin ja demotilin virtuaalinen saldo häviää ja muuttuu vastaamaan treidaajan tallettamaa rahamäärää.
lmissä.

IQ Option kokemuksia

Myös tilin avaamisprosessi IQ Optionilla on todella helppo, sillä se koostuu vain ja ainoastaan kahdesta vaiheesta. Uudet asiakkaan tuleekin vain luoda tili ja tallettaa rahaa! IQ Option antaa myös mahdollisuuden suorittaa ensimmäinen vaihe käyttämällä joko Facebook, Google Plus tai Gmail-palvelua. Myös rahan talletus onnistuu kätevästi esimerkiksi pankkikortin tai suosituimpien digitaalisten maksujärjestelmien avulla
IQ option haluaa myös opastaa uusia treidaajia ja sen takia sen sivuilta löytyykin loistavan paljon tasokasta opetusmateriaalia, kuten esimerkiksi video tutoriaaleja jotka todella tuovat sijoittajalle tarpeellista lisätietoa. Voisikin sanoa että se on tehnyt kaupankäynnistä todella helppoa ja käyttäjäystävällistä ja sellaista että kynnys sen aloittamiseen on todella pieni ihan tavallisellekin tallaajalle.