...

FXTM

Mikä FXTM oikein on? FXTM eli Forex Time on kaupankäyntialusta, joka toimii maailmanlaajuisesti. Se on perustettu Iso-Britanniassa ja se on myös lisensoitu Iso-Britannian rahoituslaitoksen eli Financial Conduct Authorityn (FCA) puolesta. Kyseessä on siis kansainvälinen, vakavarainen ja luotettava toimija. FXTM myös tarjoaa suorastaan uskomattoman määrän treidaajan elämää helpottavia työkaluja, joiden avulla onkin helppo minimoida riskejä, sekä laatia toimivia strategioita.

Miten FXTM oikein toimii ja kenelle se sopii?

FXTM sopii kaikille sellaisille henkilöille, jotka haluavat päästä käymään kauppaa maailmanlaajuisesti useilla eri kaupankäyntivälineillä, turvatussa ympäristössä. FXTM myös tarjoaa omille asiakkailleen runsain määrin muitakin etuja, esimerkiksi kanta-asiakkuusohjelman, joka palkitsee aktiivisesti treidaavat. Kyseinen kanta-asiakkuusohjelma on kuitenkin tarjolla vain FXTM ammattilaistilin haltijoille.

FXTM tukee sekä MT4 kuin myös MT5 alustoja ja sillä on myös kätevä demotili omille asiakkailleen tarjolla. Demotilin avulla onkin helppo harjoitella treidaamista ensin turvatusti ja sitten kun kokonaisuus on paremmin hahamotettu, on aika siirtyä tekemään kauppaa oikeaa rahaa käyttäen. Demotilin eli harjoittelutilin lisäksi kyseinen kaupankäyntialusta tarjoaa myös muutamia eri tilivaihtoehtoja asiakkailleen, eli perustili, CENT tili ja osaketili. Tämän lisäksi tarjolla on myös niin sanottu ammattilaistili eli professional account, joka on tarkoitettu henkilöille jotka tekevät kauppaa ammattimaisesti.

Rekisteröityminen FXTM kaupankäyntialustalle käy myös tuossa tuokiossa, eli rekisteröitymislomakkeeseen täytetään vain omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä luodaan itselle oma henkilökohtainen salasana. Minimitalletus kyseiselle alustalle on myös todella pieni, eli vain 5 euroa ja tämän takia kaupankäynnin voi aloittaa todella helposti ja ilman riskiä. Kannattaa kuitenkin huomioida että minimitalletus riippuu siitä mikä tili asiakkaalla on käytössä.

Treidaus FXTM kaupankäyntialustalla

FXTM tarjoaa siis runsaan määrän kaupankäynnin välineitä, esimerkiksi eri valuuttaparit (50 erilaista), kryptovaluutat, kulta, hopea ja muut metallit, osakkeet, oljy sekä paljon muuta. FXTM toimii loistavasti myös mobiililaitteilla ja se mahdollistaa myös sovelluksen lataamisen sekä Android kuin myös iOS laitteillekin. Valitettavasti FXTM ei toimi suomenkielellä, eli kielivaihtoehdoista löytyy vain englanti ja kiinan kieli. Jos kuitenkin treidaajan englanti on edes kohtuullista, on kyseinen kaupankäyntialusta hyvä vaihtoehto. Sen informatiiviset verkkosivut, hyvin tavoittavissa oleva asiakastuki, monipuoliset kaupankäyntivälineet ja erilaiset oppaat nimittäin ovat asioita jotka tekevät siitä yhden maailman parhaista ja tunnetummista kaupankäyntilaustoista.