...

FX Open

FX Open

Mikä FX Open oikein on? FX Open on kansainvälinen Forex kaupankäyntialusta, joka tarjoaa palvelujaan esimerkiksi Metatrader4 kaupankäyntialustalla, joka toimii loistavasti sekä pöytäkoneella kuin mobiililaitteellakin. FX Open on aloittanut toimintansa vuonna 2003 ja nykyisin sillä on toimistoja ympäri maailmaa, muun muassa Sydneyssä Australiassa, Lontoossa, Moskovassa ja monessa muussa maassa maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä se työllistää jopa reilut 500 ihmistä ja ihan alunperin se aloitti toimintansa Egyptistä.

Treidaus FX Open kaupankäyntialustalla

FX Open kaupankäyntialustalla minimitalletus on vain 1 euro ja uusille asiakkaille on myös tarjolla mukava 10 euron bonus. FX Open hyväksyy myös useita erilaisia maksutapoja, kuten esimerkiksi pankkisiirron, erilaiset maksukortit, nettilompakot sekä useita eri virtuaalivaluuttoja. FX Open toimii myös todella monella eri kielellä, mutta valitettavasti ainakaan vielä kieli valikosta ei löydy suomen kieltä. FX Open tarjoaa myös omille uusille asiakkailleen todella kätevä demotilin, joka onkin ihan ehdoton kun halutaan päästä sinuiksi treidaamisen saloihin. FX Open on siis kaupankäyntialusta, jossa voi käydä kauppaa eri hyödykkeillä…kuten esimerkiksi valuutoilla, öljyllä ja osakkeilla. Aiemmin mainittu uuden asiakkaan bonus on saatavilla, kun uusi treidaaja rekisteröi itselleen tilin FX Openille. Luvattu 10 euron bonus onkin mukava tapa aloittaa treidaaminen, sillä se on uudelle sijoittajalle täysin ilmaista rahaa.

FX Open tarjoaa myös muita käteviä työkaluja treidaamisen tueksi ja siitä syystä se sopiikin hyvin todella monen tasoisille treidaajille… aina aloittelijoista todella kokeneisiin konkareihin.
FX Ope kaupankäyntialustan sivuilta löytyy myös todella kätevä osio, jossa kerrotaan selkeästi Miten aloittaa treidaaminen aloitetaan ja mitä siltä voi odottaa? Myös FX Openille rekisteröityminen käy todella helposti, klikkaamalla sivun ylälaidasta löytyvää “signup”- painiketta, jonka jälkeen uusi treidaaja voi rekisteröityä palvelun asiakkaaksi käyttämällä esimerkiksi Facebook tai GooglePlus- palveluja. Rekisteröityminen onnistuu myös täyttämällä sivuilta löytyvä sähköinen lomake. Kaiken kaikkiaan rekisteröityminen FX Open kaupankäyntialustalle viekin vain noin muutaman minuutin, jonka jälkeen treidaaminen voikin alkaa, joko demotiliä käyttämällä tai suoraan oikeaa rahaa käyttämällä.

FX Open kokemuksia

FX Open kaupankäyntialustan saamat arvostelut sekä asiakkaiden kokemukset yleisestekin ovat pääasiallisesti todella myönteisiä. Esimerkiksi se, että päästäkseen mukaan täytyy uuden treidaajan tallettaa vain yksi euro…tämä jos mikä on koettu todella myönteiseksi ja siihen kun vielä lisätään se että rekisteröityminen kyseiselle treidausalustalle on todella nopeaa ja helppoa, voi myönteiset kommentit todella ymmärtää. On myös upeaa että kielivalikosta löytyy varsin monipuolinen määrä eri kielivaihtoehtoja.
FX open onkin saanut risuja oikeastaan vain asiakaspalvelustaan, joka voisi olla paremminkin tavoitettavissa.
FX Open veloittaa myös varsin kohtuullisia kaupankäynnin kuluja omilta asiakkailtaan ja sivustolta löytyy myös oma FX Open blogi, jossa treidaaja voi tutustua päivittäisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin seikkoihin sijoittamiseen liittyen. FX Open toimii tietenkin loistavasti myös mobiilissa, jonka takia kaupankäynti voikin tapahtua juuri siellä missä treidaaja milloinkin liikkuu.