...

BitBay

Mikä BitBay oikein on? Bitbay on alkujaan puolalainen Bitcoin-kauppaan erikoistunut kaupankäyntialusta, mutta se mahdollistaa nykyisin maailmanlaajuisen kaupankäynnin myös muilla virtuaalivaluutoilla.

Bitbay kaupankäyntialustalla sijoittaja pystyikin jo vuodesta 2014 käydä kauppaa sekä Bitcoineilla kuin myös Litecoineilla, joka antoikin heille valuuttakauppoihin hyvin paljon joustavuutta. Vuonna 2015 BitBay esitteli uuden ja uudistetun kaupankäyntialustan, jossa oli paitsi lukuisia paranneltuja ominaisuuksia, myös mahdollisuus käydä kauppaa uusilla kryptovaluutoilla, kuten Etherumilla tai Liskillä. Vuonna 2016 BitBay aloitti BitBay 3.0 version kehittelyn, joka saatiinkin markkinoille vuoden 2017 aikana. Voisikin sanoa että perustamisestaan lähtien, BitBay on esitellyt joka vuosi jotakin uutta omille asiakkailleen. Nykyisin tämä kyseinen yritys työllistää vajaat sata henkilöä. BitBay on myös voittanut erinäisiä palkintoja toiminnastaan ja esimerkiksi sellainen kuin The Best Cryptocurrency Exchange 2017-pokaali koristaa heidän palkintokaappiaan.

BitBay tarjoaa myös oman maksukortin paikallisten ostosten ja tapahtumien maksamiseen sekä Puolassa kuin myös ulkomaillakin. Tämä kortti on sidottu sijoittajan BitBay-tiliin ja se on MasterCard tuettu. Treidaaja voikin selvittää nopeasti ja kätevästi BitBay sivustolta onko kyseinen kortti hänelle saatavilla.

Treidaus BitBay kaupankäyntialustalla

Bitbay kaupankäyntialustan verkkosivusto on varsin houkutteleva ja myös suhteellisen helppokäyttöinen jopa sille ihan aloittelevalle treidaajalle. Kuten useimmissa perinteisissä pörsseissä, myös BitBay alustalla sijoittaja voi sijoittaa tarjouksen asettamalla sekä hinnan, kuin myös sen kuinka monta Bitcoinia (tai muita virtuaalikolikoita) hän haluaa ostaa. Tämä alusta sallii myös ns. instant-kaupan, jonka avulla sijoittaja voi nopeasti ostaa (tai myydä) kolikoita juuri sen hetkiseen markkinahintaan.

BitBay kaupankäyntialustalla maksut ovat varsin kohtuulliset sen tarjoamissa liiketoimissa, jotka ovat jotakin väliltä 0.17-0.43%. BitBay ei ole varsinaisesti se markkinoiden halvin palvelu, mutta kokonaiskustannukset jäävät kaiken kaikkiaan melko alhaisiksi. Kaiken kaikkiaan BitBay onkin koko olemassaoloaikanaan pyrkinyt tekemään asiat erilaisella ja todella innovatiivisella tavalla. Tämä onkin aiheuttanut sen että se on saavuttanut varsin suuren suosion treidaajien keskuudessa ihan maailmanlaajuisesti.

BitBaylle rekisteröityminen on myös todella nopeaa ja kestääkin vain noin muutaman minuutin, sillä uuden BitBay treidaajan tulee vain syöttää ensin sähköpostiosoitteensa (jonne lähetetään aktivointitunnus tämän jälkeen keksiä itselleen käyttäjänimi, sekä salasana. Tämän jälkeen voikin aloittaa treidaamisen, eli kaupankäynti voi alkaa!

BitBay kokemuksia

Tarjolla on myös loistavasti toimiva asiakaspalvelu, jossa sijoittaja voi ottaa todella helposti yhteyttä asiakastukeen Live chatin välityksellä. Tällä hetkellä BitBay kielivalikosta löytyvät englanti, puola ja venäjä, mutta sivun selkeyden ansioista suomenkielinen sijoittaja pärjää varsin hyvin englannin kielellä.

BitBay käy myös siitä syystä upeasti juuri aloittelevalle että siellä pystyy siirtämään suoraan euroja. BitBay hyväksyy siis sekä Bitcoinit, mutta myös seitsemän muuta kryptovaluuttaa.