...

Binance

Binance treidaa.com

Changpeng Zhaon vuonna 2017 perustama Binance on yksi suosituimmista kryptovaluuttapörsseistä. Kaupankäyntivolyymiltaan mitattuna se on vuonna 2023 maailman suurin kryptovaluuttojen kauppapaikka. Kauppaa voi käydä yli 350 kryptovaluutalla.

Binancen palvelut

Hong Kongissa kotipaikkaansa pitävä Binance tarjoaa asiakkailleen huikean valikoiman erilaisia palveluita. Sillä on laaja futuurivalikoima, Bitcoin-louhintapooli, lanseerausalusta, Binance Earn, kryptolainoitusta, laaja treidausdatapalvelu ja institutionaalisia palveluita, vain joitakin mainitakseni.

Unohtaa ei kannata myöskään vuoden 2023 megasuosikkia Binance Visa Debit -korttia. Tässä Debit kortissa mahtavinta on, että pääset kerryttämään BNB Cashbackia, vaikkei sinulla olisi yhtäkään BNB:tä Binance lompakossasi. Sinulla on myös mahdollisuus kerryttää korkoa keräämillesi BNB:lle.

Binance pähkinänkuoressa:

 1. Nopeaa ja turvallista kryptotreidaus kryptovaluutoilla
 2. Krypto lainamahdollisuudet
 3. Laaja valikoima futuureita
 4. Mahdollisuus kerryttää korkoa kryptoille
 5. Monipuolinen oma Visa Debit -kryptokortti
 6. Mahdollisuus saada laajasti tietoa kryptomarkkinoista ja ajankohtainen treidausdata

Runsaasti siis hyviä syitä aloittaa kaupankäynti Binancen kryptovaluuttapörssissä!

Binance Suomi

Globaalisti Binancella on asiakkaita yli 140 miljoonaa. Sen sivuja ei ainakaan vielä ole käännetty suomen kielelle. Sivustot avautuvat osoitteesta binance.com englanninkielisinä. Käytetty kieli on kuitenkin helposti ymmärrettävää ja helppolukuista, joten suomen kieltä ei kuitenkaan ihan hirveästi jää kaipaamaan.

Binance itsessään on todella suosittu Suomessa ja Euroopassa. Siltä löytyy lisenssi kahdeksasta eri Euroopan maasta. Suomesta lisenssiä ei löydy ja sen takia myöskään sivustoja ei ainakaan vielä ole suomennettu. Hyvä tieto suomalaisille on, että vuonna 2023 Binancelle myönnettiin lisenssi Ruotsiin, joten ehkäpä ihan kohta myös Suomi saa oman vuoronsa.

Laajennustahdosta Euroopan alueelle kertoo se, että viime vuonna Binance avasi alueellisen pääkonttorin myös Pariisiin. Vuonna 2023 julkaistu uutinen kertoo, että pieniä vastatuuliakin sillä on ollut konttorin avauksen jälkeen matkassa. Alankomaat ja Belgia ovat kieltäneet sen, Saksa ei ole myöntänyt sille toimintalupaa ja Ranskan syyttäjät ovat ottaneet sen toiminnan tutkittavakseen.

Täydellinen valinta suomalaisille

Binancen käyttö on täysin sallittua suomalaisille käyttäjille. Se tukee myös euroa ja suomalaisilla debit-korteilla rahan tallettamista sekä nopeita SEPA-pankkisiirtoja. Kaupankäynti on siis suomalaisten näkökulmasta tehty varsin helpoksi.

Kryptojen ja treidauksen lisäksi Binancen Visa Debit -kortti on ollut varsin suosittu suomalaisten keskuudessa. Korttia voit käyttää shoppailuun kaikissa Visa merkinnöin varustelluissa kaupoissa. Kortti toimii, kuten normaali pankkikortti. Voit myös nostaa sillä rahaa, nostorajojen puitteissa.

Suomen kenties tunnetuin tekijä: Binance

Treidaa.com voi laajalla kokemuksen äänellä todeta, että Binance on viiden tähden valinta suomalaisille! Tämän voimme rehellisesti todeta, kokeiltuamme kaikkia sivustoiltamme löytyviä krypto-, valuutanvaihto- ja muita kaupankäynnin alustoja.

Treidaus Binance kaupankäyntialustalla

Pääset kirjautumaan sisälle Binancen palveluun sähköpostillasi tai puhelinnumerollasi. Tämän jälkeen ruudullesi avautuu rekisteröintilomake. Syötä siihen pyydetty sähköpostiosoite ja salasana sekä hyväksy palvelun käyttöehdot. Tämän jälkeen klikkaat ”Create Personal Account”. Sähköpostiisi tulee tämän jälkeen erillinen vahvistusviesti onnistuneesta rekisteröinnistä.

KYC-prosessi

Tämän jälkeen sinun tulee viedä läpi käydä KYC prosessi. Tämä kannattaa tehdä mobiilisovelluksen kautta, puhelimen kameraa hyödyntäen. Lataa sovellus siis ensin puhelimeesi. Tarvitset prosessia varten kuvan passistasi tai ajokortistasi. Kun prosessi on suoritettu onnistuneesti, saat myös siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Kuinka rahan siirto tapahtuu?

Rahan siirtäminen Binancen palveluun onnistuu helposti ja edullisesti SEPA-pankkisiirrolla. Klikkaa mobiilisovelluksesta portfolioikonia ja tämän jälkeen deposit-painiketta. Valitse avautuvasta valikosta FIAT ja valuutaksi Euro. Tämän jälkeen voit valita siirtotavaksi SEPA-tilisiirron tai pankkikortin.

Kun valitset suositellun SEPA-siirron, siitä peritään yhden euron kulu ja siirto näkyy tililläsi usein jo parin tunnin kuluessa, mutta viimeistään kuitenkin parin päivän kuluessa.

Näin pääset alkuun

Nyt oletkin valmis aloittamaan kryptotreidauksen Binance-kaupankäyntialustalla! Voit valita kaupankäyntialustaltasi haluamasi kaupankäyntivaluutan yli 350 eri valuutan joukosta. Kaupankäyntialustan pro-versiossa saat käyttöön ammattilaisten treidaustyökalut. Treidaus-ikonin kuvakkeessa on keltaisella pohjalla kaksi molemmin suuntaista nuolta. Pääset aloittamaan treidauksen sen kautta.

Sijoittaminen kryptoihin Binancella

Miksi siis kryptoihin sijoittaminen kannattaa juuri Binancen kautta? Listasimme alle muutamia syitä siihen.

 1. Vuonna 2017 perustettu Binance on jo vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla.
 2. Valtavasta kryptovaluuttojen 350+ määrästä löytyy varmasti jokaiselle sopiva valuutta. Valuuttatreidaus on siis äärettömän helppoa monipuolisen valikoiman ansiosta.
 3. BNB:tä mahdollisuus kartuttaa myös Binancen Visa Debit korttia käyttämällä. (Huomaa kuitenkin niiden päivittäiset nostorajat!)
 4. Nopeat ja turvalliset maksutavat kryptoja ostettaessa.
 5. Voit siirtää rahaa suoraan pankkitilillesi ja usein tästä ei veloiteta mitään. (Tarkista maakohtaiset rajoitukset ja nostorajat suoraan Binancen sivuilta.)

On siis runsaasti hyviä syitä siis sijoittaa kryptoihin Binancen kautta. Muistathan kuitenkin, että BNB-kryptoilla ansaitut voitot ovat veronalaisia. Muista siis huolehtia niiden ilmoittamisesta verottajalle.

Mikäli tarvitset Binancen viralliset tiedot ne löytyvät heidän verkkosivujen alareunasta About Us -osiosta.

Binance kokemuksia

Tämä suosittu kryptovaluuttapörssi puhuttaa laajasti käyttäjiään eri medioissa. Tässä nostona muutamia näistä kommenteista:

Binancella asiakaspalvelulla kesti miljoona vuotta vastata mun kysymykseen mutta muuten ihan hyvä alusta jos haluaa sijoittaa kryptoihin” – kimmo, suomi24.fi

Suosittelen lujasti Binancea jos haluaa nostaa kryptorahoja ulos kasinonpelaajana koska melkein jokainen kotiutus on saapunut tilille välittömästi – jopa ennen kuin olen painanut nosto nappia” – anonyymi, suomi24.fi

”Olen käyttänyt Binancea jo vuosia, mutta nyt he ovat estäneet tilini, kun yritän nostaa varojani. Valitus oli tehtävä, ennen kuin rahannosto onnistui.” -Sandra, Trustpilot

”Binance on loistava alusta aloittelijalle. Palvelu on vertaansa vailla. Peukun nosto sille!” -mlondolozi, Trustpilot

Mukaan mahtuu sekä positiviisia että negatiivisia kokemuksia, riippuen sivustosta.

Binance edut

Kryptopörssi Binance tarjoaa laajasti erilaisia etuja asiakkailleen. Tässä yhteenveto siitä, miksi sinun kannattaa valita kaupankäynti paikaksi juuri Binance.

 1. Alhaiset kaupankäyntikulut, jotka ovat vain 0,1 %.
 2. Suuret kaupankäyntivolyymit.
 3. Laaja futuuritarjonta.
 4. Markkinoiden laajin kryptovaluutta valikoima.
 5. Helppokäyttöinen sovellus.
 6. Mahdollisuus tienata BNB:tä Binancen Visa Debit -korttia käyttämällä.

Varsin monipuolinen ja asiakasystävällinen palvelu on siis kyseessä. Ei muuta kuin kokeilemaan!

Yhteenveto arvostelusta

Binance on lyhyesti sanottuna maailman käytetyin ja tunnetuin kryptovaluuttapörssi. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia palveluita. Voit ostaa, myydä ja säilyttää kryptoja. Halutessasi voit myös ostaa futuureja laajasta valikoimasta. Saatavissa oleva Visa Debit tarjoaa lukuisia etuja käyttäjälleen. Tämä arvostelu puoltaa palvelun käyttöä myös sen helppokäyttöisyyden ja edullisten kaupankäyntikulujen vuoksi.

Usein kysyttyä vastauksien kera

Auttaaksemme Binanceen tutustumista, olemme koonneet alle muutamia yleisesti siitä kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Mikä Binance on?

Binance tunnetaan kryptovaluuttoihin erikoistuneena kaupankäynnin alustana. Sinulla on siis mahdollisuus ostaa ja myydä kryptovaluuttoja sen kautta.

Onko Binance luotettava?

Kyllä, Binance on luotettava paikka kaupankäyntiin kryptovaluutoilla ja niiden säilyttämiseen. Se on maailman johtava paikka krypto treidaukseen ja valuuttatreidaukseen. Oman tilin turvallisuutta on myös mahdollista parantaa erilaisilla lisäasetuksilla.

Kannattaako Binancea käyttää kryptolompakkona?

Kyllä kannattaa. Binance tarjoaa mahdollisuuden myös kryptojen säilyttämiseen. Voit siirtää kryptosi omaan erilliseen lompakkoosi heti niiden ostamisen jälkeen.

Mitä etuja Binancella on?

Binancella on lukuisia etuja. Muutamia niistä mainitakseni alhaiset kaupankäyntikulut, alustan ja sovelluksen helppokäyttöisyys sekä laaja valikoima kryptovaluuttoja ja futuureita.