...

Kaupankäynninrobotti eli binäärioptiorobotti

Robotit ovat tulleet jäädäkseen ihmisiä auttamaan ja yksi osa-alue jossa robottien on huomattu olevan suureksi avuksi on myös treidaaminen, jossa myös nykyisin käytetään apuna robotteja. Treidauksessa käytettävät robotit ovat nimeltään automaattisia kaupankäyntirobotteja tai toiselta nimeltään binäärioptiorobotteja. Binäärioptiorobottia käyttämällä treidaaja voikin saada kaupankäyntiin ihan erilaista buustia ja varsin hyviäkin tuloksia aikaiseksi. Ne myös mahdollistavat treidaajalle huomattavasti stressi vapaamman treidaus kokemuksen, kun robotti tarkkailee ja säätelee kaupankäyntiä treidaajan haluamalla tavalla.

Miten binäärioptiorobotti toimii?

Binäärioptiorobotin käyttäminen (vaikka kuulostaakin monimutkaisella) ei suinkaan ole sitä, sillä niitä on itseasiassa varsin helppo käyttää ja ne käyttävätkin usein menu pohjaa, joka siis tarkoittaa sitä että niiden käyttäjäystävällisyys on varsin korkealla tasolla. Binäärioptiorobottien ideana nimittäin on, että sen helpottaa treidaajan elämää, jonka takia sen ohjelmisto myös mm. antaa treidaajan valita se että millä riskitasolla hän haluaa käydä kauppaa.

Avaa tili ja säädä kaupankäyntirobotti itselle mieluisalle riskitasolle

Eli aloittaakseen tällaisen kaupankäyntirobotin käyttämisen, treidaajan ei oikeastaan tarvitsekaan tehdä mitään muuta kuin ilmoittaa robotille se että millä riskitasolla haluaa kauppaa käydä ja paljonko hän on valmis hyväksymään tappioita yhden päivän aikana. Luonnollisesti myös binäärioptiorobotin käyttöönottamiseksi tarvitsee ensin myös avata tili. Tilin avaamiseksi treidaajan tuleekin vain syöttää omat henkilötiedot ja ilmoittaa myös se että mitä treidausmeklaria hän käyttää kaupankäyntiin.

Tilin avaaminen itsessään on siis helppo ja nopea juttu, eikä todellakaan vie aikaa kuin muutaman minuutin verran. Binäärioptioroboteilla on myös tarjolla erilaisia käteviä opetusohjelmia, jossa treidaaja voikin ensin tutustua sen toimintaan ja jopa harjoitella sen käyttöä. Se onkin hyvä idea, jos kaupankäyntirobotin käyttäminen on treidaajalle uusi juttu. Yleensä nämä erilaiset opetusohjelmat ovat nimittäin varsin selkeitä ja sellaisia joiden avustuksella treidaaja pääsee hyvinkin nopeasti sisälle binäärioptiorobotin toimintaan.

Binäärioptiorobotti toimii myös mobiililaitteilla ja tableteilla

Käyttääkseen binäärioptiorobottia ei treidaajan yleensä myöskään tarvitse ladata mitään ylimääräistä omalle tietokoneelleen tai mobiililaitteelleen, joka onkin varmasti asia joka ilahduttaa useimpia treidaajia. Useilla kaupankäyntiroboteilla on myös tarjota omille asiakkailleen VIP -tili, jolloin käytössä on entistä enemmän eri työkaluja joita tarvitaan ansiokkaaseen ja tuottoisaan treidaamiseen.
Treidaajat voivat myös tarkkailla robotin tuloksia kaupankäynnin osalta, eli näin pystytään hyvin ja luotettavasti tarkkailemaan sen onnistumisprosentteja sekä kaupankäynnin historiaa yleisesti.

Tuoko binäärioptiorobotin käyttö hyötyä treidaajalle?

Nyt monelle saattaakin tulla mieleen kysymys että miten nämä kaupankäyntirobotit sitten toimivat ja miten voi olla varma että ne todella sitten hyödyttävät treidaajaa? Yleisesti ottaen voisi sanoa että nämä kaupankäyntirobotit käyttävät hyvin pitkälle kehitettyjä kaupankäynti algoritmeja, jotka siis vertailevat aiemmilta vuosilta kerättyä dataa ja tällä tavoin ne pystyvät ennustamaan tulevia markkina muutoksia varsin luotettavasti. Ihminen ei koskaan pysty keräämään itselleen niin suurta tietomäärää mitä nämä binäärioptiorobotit pystyvät, joten luonnollisesti niiden tietomäärä ja tiedon vertailukyky ovat aivan eri luokkaa mihin treidaaja itse koskaan pystyisi yltämään.

Binäärioptiorobotti parantaa treidauksen tuloksia

Koska treidaus on varsin nopeatempoista kaupankäyntiä, on tällaisen kaupankäyntirobotin käyttöönottaminen varsin hyvä idea, sillä ainakin meidän kokemuksemme pohjalta kun vertaillaan aiempia treidaus tuloksia siihen, kun on otettu kaupankäyntirobotti käyttöön, niin tulokset ovat parantuneet aivan huomattavasti. Nämä tämän kaltaiset kaupankäyntirobotit nimittäin mahdollistavat sen että treidaajan ei tarvitse itse olla vahtimassa markkinoiden muutoksia jatkuvasti, sillä robotti tekee sen hänen puolestaan. Kaupankäyntirobotti myös vertailee ja analysoi markkinoita jatkuvasti ja pyrkii niin tekemään parhaat ratkaisut treidaajan kannalta. Lyhyesti sanottuna kaupankäyntirobotti siis auttaa treidaaja hallinnoimaan riskejä ja maksimoimaan tuottoja. Treidaajan tuleekin vain syöttää robottiin seuraavat tiedot: